Sponsor Lounge

Ingen foreninger klarer sig uden sponsorer, og Mern ungdoms og idrætsforening er ingen undtagelse. Vi søger et tæt samarbejde med vores sponsorer for at sikre at vi kan disponere dem bedst muligt så de får valuta for pengene. Heldigvis ser de fleste virksomheder et aktivt foreningsliv som værende vigtigt for at holde liv og sikre vækst i de mindre samfund.

Vi håber at DU er en af dem!

I Mern U.I.F har vi sammensat en række forskellige sponsor muligheder som der kan vælges imellem. Du kan finde alle mulighederne i undermenuen og heraf fremgår det også, hvad det vil koste din virksomhed hvis i måtte vælge en af de forskellige muligheder og dermed også hvilken sponsorgruppe I vil falde ind under.
Alle sponsoraftaler er gældende for en 1-årig periode, så alle nævnte beløb er pr. år sponsoraftalen løber. Da Mern U.I.F er momsfritaget, er alle be-løb momsfri. Husk dog samtidig, at alle sponsorater er fuldt fradragsberettigede.

Udover vores ”standard” muligheder, er det naturligvis også altid muligt at give et kontant- eller gave sponsorat, f.eks. i forbindelse med klub arrangementer eller lign.
Virksomheder som giver et kontant- eller gave sponsorat, vil opnå de almindelige fordele ved enten guld, sølv eller bronzhe sponsorater, afhængig af det sponserede beløb og/eller værdien af gaven.

Kontakt os endelig for en snak om de forskellige muligheder, da vi altid er åbne for nye idéer og forslag.