Sponsorater

Platin sponsor


For at blive platin sponsor, kræver det et sponsorat på mere end 4.500 kr. At være platin sponsor indebærer, at I udover de valgte produkter, vil blive givet ekspone-ring på vores hjemmeside under sponsorer, vores Facebook side samt i Klubhuset på en sponsor væg med jeres logo i farver, og markering som Platin sponsor, og herudover modtager sponsor:
* Et diplom samt billede af holdet / idrætsgrenen, der modtager sponsoratet.
* 1 x billet til en Superligakamp i sæsonen inkl. transport fra Mern (fælles transport).

Guld sponsor

For at blive guld sponsor, kræver det et sponsorat på mellem 1.000 – 4.499 kr. At være guld sponsor indebærer, at I udover de valgte muligheder, vil blive givet maksimal eksponering på vores hjemmeside, på vores Facebook side samt i Klubhuset på en sponsor væg med jeres logo i farver, og markering som Guld sponsor, og herudover modtager sponsor:
* Et diplom samt billede af holdet / idrætsgrenen, der modtager sponsoratet
* 2 x spisebillet til et af M.U.I.F. afholdt arrangement (som udgangspunkt i klubhuset eller på stadion).

Sølv Sponsor

For at blive sølv sponsor, kræver det et sponsorat på mellem 500 og 999 kr. At være sølv sponsor indebærer, at I udover de valgte muligheder, vil blive givet maksimal eksponering på vores hjemmeside under sponsorer, på vores Facebook side samt i Klubhuset på en sponsor væg med jeres logo i farver, og markering som Sølv sponsor, og herudover modtager sponsor:
* Et diplom samt billede af holdet / idrætsgrenen, der modtager sponsoratet
* 1 x spisebillet til et af M.U.I.F. afholdt arrangement (som udgangspunkt i klubhuset eller på stadion).

Bronze sponsor

For at blive bronze sponsor, kræver det et sponsorat på op mellem 200-499 kr. At være bronze sponsor indebærer, at I udover de valgte produkter, vil blive givet eksponering på en sponsor liste der hænges op i Klubhuset på en sponsor væg med jeres navn og bidrag og markering som Bronze sponsor.

Holdtasker m/logo

Giv hver af klubbens hold en sportstaske med dit firmanavn/logo, og opnå en kæmpe eksponering. Holdene vil benytte deres holdtaske ved stævner og kampe, og dermed opnås stor eksponering af firmanavn/logo. (14 x sportstasker med dit firmanavn/logo)
Pris: 5.000 kr.

Bandereklamer

Bande reklame på tribune. skilt størrelse 300cm x 60cm. Sponsor leverer og betaler skiltet samt opsætning. Sponsormodtager er efter aftaleperiodens udløb berettiget til at fjerne skiltet.
Pris: 2.400 kr.

Spillertrøjer med logo

Reklametryk på et komplet sæt spillertrøjer, til et af klubbens ungdoms eller senior hold.
* Mulighed for at vælge mellem komplet sæt til 9 mands eller 11 mands hold (12-14 trøjer)
* Høj eksponering ved stævner og kampe._____________________________________________ Priser er ekskl. trykfil og i 2 farver
Pris: 11 mands hold: 7.500 kr.

Pris: 8 mands hold: 4.500 kr.

Hjemmeside sponsor

Få dit firma’s logo vist på klubbens hjemmeside, som ”Hjemmeside sponsor” og blive set af alle besøgende på hjemmesiden.
Pris: 1000 kr.