Sponsorer

Tjek også startskuddet/multicum

Søndagstrav går efteråret i møde med første tur søndag den 5. oktober kl. 10.

billede

Som sædvanligt kommer søndagens turforslag nogle dage før ud pr. mail, på facebook: MernUIF og her på MUIFs hjemmeside: www.mernif.dk
Deltagelse koster et medlemskort til MUIF á 30 kr. og en 10-er pr gang.
Igen i år er turene omkring 5 km. Vi går ad småveje og stier, som kan forceres med fornuftigt fodtøj. Nogle ture er klapvognvenlige, andre ikke. Det er OK at há sin hund med – men den skal være i snor og kunne færdes ordentligt

Vi glæder os og håber at se jer igen og at I tager venner og naboer med.


Serie 6 holdet

billede


NY KIOSKBESTYRER OG HJÆLPERE TIL MUIFs KIOSK


MUIFS kiosk skal have ny bestyrer, da Jette har besluttet sig til at stoppe.
Bestyrelsen søger derfor en ny bestyrer til kiosken.
Bestyrertjansen er et stykke frivilligt arbejde, som du ikke får løn for, og du arbejder derfor fordi det er sjovt og støtter foreningens arbejde.
Du skal have ansvaret for kioskens salg og økonomi, dvs. købe ind, holde åbent nogle timer, pt. ca. 8 - 10 gange pr. måned, sælge slik, pølser, øl og vand, mv., og opgøre kasse.
Du skal have hygiejnecertifikat eller være indstillet på at tage det straks, og du skal kunne godkendes af bevillingsmyndigheden. (Myndig, fyldt 25 og ustraffet)
Vi vil også rigtig gerne finde nogle hjælpere, som kan afløse i kiosken en gang i mellem. Har du derfor lyst til at hjælpe til i kiosken, er du også meget velkommen til at kontakte bestyrelsen.
Vi vil meget genre høre fra interesserede senest søndag den 24. august.
Ring eller skriv til formand Malene Hansen på 23393317, eller mail mh@malenehansen.dk


Gymnastikprogrammet for sæson 2014/15

billede

Her kan du se programmet for den nye sæson:
Vi glæder og stil at se dig igen:-)
Har du spørgsmål, så kontakt anne Røn på 55994700 eller mail: anner@oles-elservice.dk

Hent PDF-fil  Program 2014-2015 stående.pdf


Fodbold fitness for kvinder og motionsfodbold for mænd

starter op i uge 32 om onsdagen den 6 aug.kl. 1900


God start på sportsugen!

billede

Mern Sportsuge er i gang. Området omkring stadion har onsdag og torsdag sydet af liv.

Onsdag aften var åbningsaftenen med flot vejr, aktivitet og masser af salg i Veteranernes boder. Torsdag blev lidt mere blandet i vejret, men vi undgik heldigvis større regnbyger.

Onsdag var det store trækplaster U-10- stævnet i fodbold med deltagelse af mange af vore naboklubber. Heldigvis har vi gennem både talent og solid træning fået et rigtig godt U-10- mandskab i Mern, hvilket torsdagens sejr på 4-3 over Vordingborg IF vidnede om. De grønstribede var bagud med 3-1, men gennem stor og flot fight lykkedes det at vende kampen og sikre sejren på 4-3. Der var lys i drengenes øjne efter kampen.

Torsdagens sommergymnastik måtte vi desværre rykke indendørs, men redaktionens kilder fortæller, at ungerne også havde det sjovt i gymnastiksalen på Kulsbjergskolen, Mern Afdeling. Engse og Frederik havde arrangeret nogle sjove boldlege for de mindste U5-spillere med forældre. Redaktøren var inviteret med som reserveforælder og vi morede og hyggede os alle.

Torsdags store aktivitet "fodbold for sjov" med hele 8 deltagende hold til 5-mands/kvindes bold. Der blev gået til den i løbende af aftenen, men alt foregik på en fair og sjov måde, hvor folk passede på hinanden.
Holdet fra Søndervej må nok gå lidt i træningslejr til næste år, mens de 4 først placerede hold var Los Talentos, Olivar og Co, Aagården og Tågeby og Co. Selvom det blæste blev det en sjov aften på stadion. Det er vist en sportsugeturnering, der er kommet for at blive.

Torsdag havde vi også besøg af amerikanerbilerne fra Balle. Tak for det. Det er nogle fornemme vogne, som vi rigtig genre ser igen.

I aften fredag er der stort veteranstævne på stadion med 5 deltagende hold og et brag af en seniorkamp mellem MUIF og Alliancen. Der forventes 90-100 personer til spisning i det store telt. Det skal nok blive festligt.

Lørdag slutter vi med sportsugeløbet med løb, powerwalk og cykeltur kl. 11 præcis fra stadion og med medaljestævne for U7 i fodbold. Vi glæder os til de festlige dage der kommer. Mød derfor op og støt for MUIF og Veteranerne!


Program for Sportsugen 2014

billede

Så er vi klar med programmet for Mern Sportsuge 2014. Dagene onsdag den 18. til og med lørdag den 21. juni er fyldt med idræt og sjov og god mad for alle - unge som gamle, aktive som alle jer, der har lyst til at kigge forbi.
Fodbold, fodbold, fodbold... Veteraner, senior, fitnessfodbold, U-10 og U7 stævner, og meget, meget mere. MUIF-NYT med omtale af ugens aktiviteter og med program er på gaden lige om lidt. Hent også programmet her:

Hent PDF-fil  Program for sportsugen 2014 110614.pdf


MUIF spiller SENIORFODBOLD igen, serie 6 fra efteråret 2014

billede

KOM til INFO-MØDE TIRSDAG den 17.JUNI kl. 19 I KLUBHUSET.

Er du interesseret i at spille fodbold, så duk op til infomøde og tag gerne kammeraterne med.
Klubben fortæller om aftaler og planer for opstarten. Holdlederne er på plads og vi er klart til sommertræning og til efteråret, hvor MUIF har tilmeldt et serie 6 hold til efterårsturneringen 2014.
Vi ses

Har du evt. spørgsmål, så kontakt
Janus Lønstøm, 48707750 (aften)


En dejlig forsommeraften på Mern Stadion

billede

Onsdag d. 21. maj blev en skøn fodboldaften på Mern Stadion. Vi der var tilstede oplevede solskin, varme og godt fodboldspil.
U-10 spillede på 7 mandsbanen mod Dalby. U-10 er nye på 7 - mandsbanen, men de er ved at komme godt efter det. Efter en start, hvor spillet bølgede frem og tilbage bragte Sebastian Nielsen Mern på 1-0 på et drømmehug i 1. halvleg. Herefter var spillet Mern-drengenes og det kunne være blevet til flere mål. I anden halvleg var der aldrig tvivl om resultatet og Laurits Wamberg scorede hattrick til 4-0.
Alle spillerne kæmpede bravt. Tillykke med det drenge.

Veteranerne er kommet lidt blandet fra start og det er ærgerligt at Henrik er ude for resten af denne sæson med en slem og kompliceret knæskade. Vi spillede kl. 19.00 på stadion mod arvefjenderne fra Præstø . Vi har det ofte svært mod de rød-og hvid stribede , hvis trøjer minder om de danske mestres fra AaB. Men i aften lykkedes det at spille 3-3 på god fight og mål af Martin og to gange af Anders M. Vi iler med et tillykke til de lidt mere modne drenge.
Se de fine holdbilleder og husk at komme til fodbold i Sportsugen fra d. 18-21. juni.
Per B.


SØNDAGSTRAV HOLDER SOMMERFERIE

billede

Nu går bukkejagten ind, det bliver sommer og SØNDAGSTRAV HOLDER SOMMERFERIE.
Vi traver igen søndag den 21. september. Turene vil blive annonceret her og på MUIFs hjemmeside: www.mernif.dk
vil du vide mere om turene, kan du kontakte Malene på 23393317
De bedste travehilsner, god sommer og på gensyn til efteråret
Malene


 

Sider: 1 2 3 4
   Næste

 

Her loades formularen

Sponsorer

Tolstrup Forsamlingshus

Bilhuset Præstø A/S

Tjek sportsnyhederne her:

Link  Bold.dk


 

 

 

Vent mens kalenderen initieres ...