Sponsorer

email: nillerkure@msn.com

God start på sportsugen!

billede

Mern Sportsuge er i gang. Området omkring stadion har onsdag og torsdag sydet af liv.

Onsdag aften var åbningsaftenen med flot vejr, aktivitet og masser af salg i Veteranernes boder. Torsdag blev lidt mere blandet i vejret, men vi undgik heldigvis større regnbyger.

Onsdag var det store trækplaster U-10- stævnet i fodbold med deltagelse af mange af vore naboklubber. Heldigvis har vi gennem både talent og solid træning fået et rigtig godt U-10- mandskab i Mern, hvilket torsdagens sejr på 4-3 over Vordingborg IF vidnede om. De grønstribede var bagud med 3-1, men gennem stor og flot fight lykkedes det at vende kampen og sikre sejren på 4-3. Der var lys i drengenes øjne efter kampen.

Torsdagens sommergymnastik måtte vi desværre rykke indendørs, men redaktionens kilder fortæller, at ungerne også havde det sjovt i gymnastiksalen på Kulsbjergskolen, Mern Afdeling. Engse og Frederik havde arrangeret nogle sjove boldlege for de mindste U5-spillere med forældre. Redaktøren var inviteret med som reserveforælder og vi morede og hyggede os alle.

Torsdags store aktivitet "fodbold for sjov" med hele 8 deltagende hold til 5-mands/kvindes bold. Der blev gået til den i løbende af aftenen, men alt foregik på en fair og sjov måde, hvor folk passede på hinanden.
Holdet fra Søndervej må nok gå lidt i træningslejr til næste år, mens de 4 først placerede hold var Los Talentos, Olivar og Co, Aagården og Tågeby og Co. Selvom det blæste blev det en sjov aften på stadion. Det er vist en sportsugeturnering, der er kommet for at blive.

Torsdag havde vi også besøg af amerikanerbilerne fra Balle. Tak for det. Det er nogle fornemme vogne, som vi rigtig genre ser igen.

I aften fredag er der stort veteranstævne på stadion med 5 deltagende hold og et brag af en seniorkamp mellem MUIF og Alliancen. Der forventes 90-100 personer til spisning i det store telt. Det skal nok blive festligt.

Lørdag slutter vi med sportsugeløbet med løb, powerwalk og cykeltur kl. 11 præcis fra stadion og med medaljestævne for U7 i fodbold. Vi glæder os til de festlige dage der kommer. Mød derfor op og støt for MUIF og Veteranerne!


Program for Sportsugen 2014

billede

Så er vi klar med programmet for Mern Sportsuge 2014. Dagene onsdag den 18. til og med lørdag den 21. juni er fyldt med idræt og sjov og god mad for alle - unge som gamle, aktive som alle jer, der har lyst til at kigge forbi.
Fodbold, fodbold, fodbold... Veteraner, senior, fitnessfodbold, U-10 og U7 stævner, og meget, meget mere. MUIF-NYT med omtale af ugens aktiviteter og med program er på gaden lige om lidt. Hent også programmet her:

Hent PDF-fil  Program for sportsugen 2014 110614.pdf


MUIF spiller SENIORFODBOLD igen, serie 6 fra efteråret 2014

billede

KOM til INFO-MØDE TIRSDAG den 17.JUNI kl. 19 I KLUBHUSET.

Er du interesseret i at spille fodbold, så duk op til infomøde og tag gerne kammeraterne med.
Klubben fortæller om aftaler og planer for opstarten. Holdlederne er på plads og vi er klart til sommertræning og til efteråret, hvor MUIF har tilmeldt et serie 6 hold til efterårsturneringen 2014.
Vi ses

Har du evt. spørgsmål, så kontakt
Janus Lønstøm, 48707750 (aften)


En dejlig forsommeraften på Mern Stadion

billede

Onsdag d. 21. maj blev en skøn fodboldaften på Mern Stadion. Vi der var tilstede oplevede solskin, varme og godt fodboldspil.
U-10 spillede på 7 mandsbanen mod Dalby. U-10 er nye på 7 - mandsbanen, men de er ved at komme godt efter det. Efter en start, hvor spillet bølgede frem og tilbage bragte Sebastian Nielsen Mern på 1-0 på et drømmehug i 1. halvleg. Herefter var spillet Mern-drengenes og det kunne være blevet til flere mål. I anden halvleg var der aldrig tvivl om resultatet og Laurits Wamberg scorede hattrick til 4-0.
Alle spillerne kæmpede bravt. Tillykke med det drenge.

Veteranerne er kommet lidt blandet fra start og det er ærgerligt at Henrik er ude for resten af denne sæson med en slem og kompliceret knæskade. Vi spillede kl. 19.00 på stadion mod arvefjenderne fra Præstø . Vi har det ofte svært mod de rød-og hvid stribede , hvis trøjer minder om de danske mestres fra AaB. Men i aften lykkedes det at spille 3-3 på god fight og mål af Martin og to gange af Anders M. Vi iler med et tillykke til de lidt mere modne drenge.
Se de fine holdbilleder og husk at komme til fodbold i Sportsugen fra d. 18-21. juni.
Per B.


SØNDAGSTRAV HOLDER SOMMERFERIE

billede

Nu går bukkejagten ind, det bliver sommer og SØNDAGSTRAV HOLDER SOMMERFERIE.
Vi traver igen søndag den 21. september. Turene vil blive annonceret her og på MUIFs hjemmeside: www.mernif.dk
vil du vide mere om turene, kan du kontakte Malene på 23393317
De bedste travehilsner, god sommer og på gensyn til efteråret
Malene


Så faldt skuret... Arbejdslørdag i MUIF den 10. maj

billede

Vi knoklede, skuret faldt, terrassen blev omlagt, gardinerne kom op og det grønne blev trimmet Og så fik vi en rigtig lækker frokost med det hele :-)

se alle billederne på MUIFs facebook-side: MernUIF


U7 spiller turnering..

billede

Lørdag D. 10. Maj drog 10 U7-spillere til Næstved for at prøve kræfter i en lille turnering, hvor hvert af vores 2 hold spillede 4 kampe. Der blev kæmpet og fightet flot. Vi spillede mod bl.a mod hold fra Næstved, Præstø , Rønnede og Langebækalliancen. Det lykkedes bl.a at vinde en storsejr på hele 7-2 over Rønnede. Godt gået drenge.

På billedet ses nogle af spillerne med træner Michael før afgang fra klubhuset.


GI’ BALANCEN ET SKUB – HOLDET ER BLEVET TIL GI’ KONDIEN ET SKUB I SOMMERHALVÅRET

billede

Af Hanneeva Kofoed

For at gøre det til en god vane hele året rundt – ”Samme sted samme tid” – fortsætter gymnastikholdet fra Solhøj i Mern, på P-pladsen bagved – som et henholdsvis vandre- eller cykelhold alt efter ønske og formåen. Hver tirsdag kl. 10.30 til ca. 11.30 indtil gymnastikken starter igen til efteråret.
Vi nyder samværet, snakken og hyggen samtidig med at vi får styrket konditionen. Vi går ca. 3-5 km eller cykler ca. 15 km.
I øjeblikket er foråret i fuldt flor – Danmark bliver ikke kønnere end det er nu – alle de smukke haver blomstrer og skoven står lysegrøn – herligt.
DER ER PLADS TIL FLERE – Alle er velkomne – det koster blot et medlemskort til foreningen og 10 kr. pr gang man deltager.
OBS. Alle kan være med. Vi indretter os efter hvad deltagerne magter. Tag gerne stave med, instruktion kan gives – OG hvis du cykler ”pynter” det med en cykelhjelm. VEL MØDT


SOMMERVEJR ER CYKELVEJR...

billede

MUIF arrangerer aften-cykelture en række torsdage i maj og juni. Vi mødes kl. 19 ved købmanden i Mern, første gang den 15. maj.
Vi cykler 1½ – 2 timer i rask tempo, men vi kører ikke ræs . Der vil være forskellige tovholdere på turene.
Cykelaftenerne bliver herefter 22. maj, 5. juni (grundlovsdag), 12. juni og 26. juni.
Deltagelse koster 10 kr / gang samt gyldigt medlemskort til MUIF (30 kr.)

Vi glæder os til at se jer


Mern sejrede i DBU`s regionale fodboldfitness turnering!

af Per B. Christensen

Det er kun for sjov - og for at røre sig og røre bolden. Alligevel skal det nævnes, at de grønne kvinder fra Mern gik ubesejret igennem en af DBU`s første turneringer i fodboldfitness for kvinder 2. påskedag.

5 kvinder (Engse, Anja, Jeanette, Line og Christina) fra MUIF havde pakket taskerne og deltog i forårets første stævne i Strøby ved Køge.

Det blev til 4 sejre på 4-1 over Køge , 5-0 over Hillerød, 2-1 over Lejre og hele 7-0 over Lundegaarde og i finalen mod vinderen af den anden pulje Herstedøster blev der tale om en stillingskrig , med mange brændte Mern-chancer der endte 1-1. Så måtte man ty til straffesparkkonkurrence og her sejrede Mern-pigerne, bl.a. fordi Line i målet reddede alle Herstedøsters straffespark.

Nogle af modstanderne var lidt usikre på, hvor Mern lå, men efter kampene var der ingen tvivl om, hvor MUIF er hjemmehørende.

Fodboldfitness foregår på 5 - personers baner i 2x8 minutter og der er 5 spillere på banen hele tiden. Vi havde således ingen udskiftere og det gjorde vores sejr endnu mere bemærkelsesværdig, siger Engse Nielsen, der var holdleder og chefindpisker for fodboldfitness i MUIF.
Engse gav sig så meget under kampene, at hun fik en mindre skade, men den er nu løbet væk!

Engse Nielsen arbejder på at skabe et fodboldfittnes-stævne i Sportsugen og hun opfordrer til, at man møder frem til fodbold-fittnes igen på lørdag kl. 10.00 på Mern stadion. Og det er også for rigtige mænd!!


 

Sider: 1 2 3
   Næste

 

Her loades formularen

Tjek sportsnyhederne her:

Link  Bold.dk

Sponsorer

Tjek også startskuddet/multicum


 

 

 

Vent mens kalenderen initieres ...