Sponsorer

email: nillerkure@msn.com

Fra Gi Balancen... til GI KONDIEN ET SKUB!!!

Fra Gi Balancen... til GI KONDIEN ET SKUB!!!
Gi balancen et skub lukker nu ned for sommeren, men
TIRSDAG DEN 22. APRIL kl 10.30 – 11.30 starter MUIF GI KONDIEN ET SKUB!!!
Vi starter et cykelhold i motionstempo, samt et gåhold også i motionstempo. Begge hold er med tovholdere.
Det koster et medlemskort til MUIF samt 10 kr. pr. gang at deltage. Kom og vær med til at skubbe til kondien og få et godt grin i hyggeligt selskab – alle er velkomne.
Mødested er parkeringspladsen bagved Solhøj i Mern – ingen tilmelding, bare mød op. Tovholdere vil være: Hanne Kofoed, Lisbeth Knudsen, Lisbeth Jensen og Inge Petersen.
Yderligere oplysninger hos Anne Røn på tlf 55 99 47 00

billede

Så er Merns Veteraner - Dan Morfar Katborgs drenge, i kamptrøjerne igen :-)

billede


BØRNELØB og -LEG

billede


Vi tilbyder børneløb/leg fra 7 –15 år. I denne aldersgruppe fokuserer vi på, at løb er i forbindelse med leg. Alle skal have sved på panden. Vi tilrettelægger træningen ud fra børnegruppens alder og fysiske formåen.
Vi vægter at alle børn kan deltage og udvikle et godt kammeratskab og et positivt samspil. V i har ingen krav til tøj, men anbefaler et par kondisko, som det enkelte barn kan løbe i. Børn sveder meget og derfor er det godt med en
vandflaske.
Mød op fra tirsdag den 1. april 17:30 i Grusgraven i Ugledige.
de bedste løbehilsner Løb og Gang


SOMMERGYMNASTIK

billede

For Rollinger, Rødder og Springfiduser. Træning på Mern Skole med opstart 3. april. torsdage kl 17 - 18:30. Pris 150 kr.


KORT OG GODT...

Den 21-03-2014 kl. 08:10

billede

KORT OG GODT: MUIFS STRIKKEKLUB åbner på ONSDAG DEN 26. MARTS kl. 19 i MUIFS Klubhus. Vi strikker hver anden onsdag...
Deltagelse 10 kr.
Kontakt gerne Berit Christiansen på https://www.facebook.com/messages/berit.e.l.christiansen eller 29902490. Det gælder også, hvis du har lyst til at spille backgammon, dart, bridge eller andet


Gymnastik for små og store - Se billederne fra MUIFs gymnastikopvisning 2014

billede

Små, større og store gymnaster viste god gymnastik, fine rytmeserier, kraftfulde springserie – og først og fremmest energi og glæde.
Mere end 350 gymnaster og gymnastikinteresserede familier fyldte Langebækhallen lørdag eftermiddag, og så resultaterne af vinterens træning.

Mern Ungdoms- og Idrætsforening traditionsrige gymnastikopvisning var igen i år et farvespil af gymnaster fra forældre-barn holdet, hvor de små gule med far eller mor i hånden tager de første skridt ind i gymnastikkens verden – over de grønne Rollinger, der nu selv klarer de vanskelige gymnastiske udforinger som koldbøtter og til de røde Rødder, der nu er rigtige små gymnaster på vej ud i både rigtige spring og svære hop.

MUIFs orangeblusede Springfiduser, klubbens store spring-børnehold, viser, hvor langt også en lille klub kan nå gennem sammenhold, god energi og godt trænerarbejde . Her folder børnene sig ud som dygtige gymnaster, der kan levere fine spring og god underholdning, men også som resultaterne af gymnastikafdelingens fine sammenhængende arbejde med børnene; her skabes rigtige gymnaster, der holder ved og vil mere. Det viste Juniormix – hvor de dygtige gymnaster fortsætter i et samarbejde mellem Præstøfjord, Allerslev IF og MUIF.

Gymnastikopvisningen er ungdommens opvisning – og så ikke kun. For MUIF kunne også vise kraftfulde Friske Fyre i deres allerbedste stand - og Vakse voksne Quinder med stor ynde og glæde ved gymnastikken.

En dejlig eftermiddag med MUIFs gymnaster – og en eftermiddag, der viser et kæmpe engagement, fint samarbejde og stor dygtighed hos klubbens trænerstab. Rigtig stor tak for det.
se billederne i galleriet her

link  Her


Mern-løberne i gang igen!

Den 17-03-2014 kl. 07:58

billede

Af Anne Røn Petersen og Per B. Christensen

De grønblusede kan igen ses langs veje og på skovstier! Tirsdag d. 1. april kl. 17.30 starter sæsonen op i Ugledige Grusgrav.

Vi tilbyder dig træning på 3 niveauer indenfor løb, samt powerwalk. Vi fortsætter også vores succesrige børnehold i år. Løbe – og gangtræningen har en varighed af en time, således at du kan nå aftensmaden eller en aktivitet mere om aftenen.

Vi gør meget ud af, at det skal være sjovt og spændende at træne og at man skal gå langsomt frem. Vi er altså også et tilbud til dig, der synes du har et par kilo for meget på sidebenene og som godt vil i gang med at røre dig lidt mere.

Vi har kompetente trænere, der rådgiver om løbesko og løbestile og vi lægger vægt på det sociale, hvorfor vi et par gange om året holder nogle hyggelige sammenkomster med mad og drikke ved Ugledige Grusgrav.

For at undgå skader starter vi hver træningsseance med en grundig og kompetent opvarmning.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig på forhånd, så kontakt Anne Røn på 55 99 47 00, eller møde op d. 1. april eller en af de kommende tirsdag herefter.


FODBOLD-FITNESS starter UDENDØRS

billede

FODBOLD-FITNESS starter UDENDØRS LØRDAG DEN 8. MARTS KL. 10:00 – 11:30 på MERN STADION
KVINDER OG MÆND, UNGE OG GAMLE – ALLE ER VELKOMNE -
Vil du vide mere, så kig forbi eller kontakt Engse Nielsen på tlf. 26840397


MUIFs gymnastikopvisning er lørdag den 15. marts kl 14 i Langebækhallen ...

billede

Eftermiddagens program:
Kl. 14.00 Lederindmarch og velkomst
Kl. 14.05 Rollingerne v. Helle Johansen, Nynne Rosenkilde,
Sasha Petersen og Freja Vidstrup
Kl. 14.15 Friske Fyre v. Inge-Margrethe Johansen
Kl. 14.30 Springfiduserne v. Stig Johansen, Simone Wiberg,
Eva Jacobsen, Benjamin Verner og Kasper Kure.
Kl. 14.45 Små Mænd Springer fra Præstøfjord.
Kl. 15.10 Veteran rep. v. Anna Lise Zacho
Pause
Kl. 15.25 Rødderne v. Troels og Inge Margrethe Johansen,
Camille Røn, Lykke Grønkjær og Stephanie Lund
KL 15.35 Vakse Quinder v. Anne Røn
Kl. 15.45 Forældre/Børn v. Jeanette Hemmingsen
Kl. 15.55 All Stars fra Stensved
Kl. 16.20 Juniormix v. Lars, Pia, Sissel og Mike
Fælles udmarch for alle MUIF’s gymnaster og ledere.


Sæsonstart i Mern Fodbold - Sæt kryds i kalenderen allerede nu!!!

billede

å starter udendørstræningen for drenge og piger født årgang 06, 07, 08 og 09 Lørdag den 29/3 2014 kl 10.00 – 12.00 på MUIFs baner ved klubhuset på Stadionvej 5 i Mern.
Kom og prøv, om fodbold er noget for dig. Du kan også stille spørgsmål til trænerne og bestyrelsesmedlemmer fra fodbolden. Du skal have praktisk tøj på og fodboldstøvler/gummisko.
Herefter er der træning hver torsdag kl 17:00 – 18:00 for årgang 08/09 og fra 17:00 – 18:15 for årgang 06/07.
Kom og prøv: Måske er fodbold noget for dig

For de store er der opstartstræning lørdag den 15. marts 2014 kl 10.00 – 12.00 og herefter træning hver tirsdag/torsdag kl 17:00 – 18:15, fra 1. april fra 17:15 - 18:45. Der er et skriv på vej rundt til jer.

De kan allerede nu sætte X i kalenderen lørdag den 5. april og søndag den 6. april, hvor vi afholder intern træningsweekend med overnatning i klubben.
Vi håber vi ses

Mern Fodbold.
Evt. spørgsmål rettes til Janus Lønstrøm på 4870 7750


 

Sider: 1 2
   Næste

 

Her loades formularen

Tjek sportsnyhederne her:

Link  Bold.dk

Sponsorer

Tjek også startskuddet/multicum


 

 

 

Vent mens kalenderen initieres ...